فراخوان جذب هیات علمی پژوهشی در مرکز تحقیقات بیولوژی پزشکی (پژوهشکده فناوری های سلامت)

پژوهشکده فناوری های سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در راستای افزایش توان علمی مراکز تحقیقاتی زیرمجموعه خود در نظر دارد یک نفر هیات علمی پژوهشی را بر اساس شیوه نامه جذب تعهد خدمت اعضای هیات علمی پژوهشی دانشگاه و نیز دارا بودن شرایط لازم مندرج در بندها و جدول زیر جهت مرکز تحقیقات بیولوژی پزشکی جذب نماید. همچنین لازم به ذکر است فرد متقاضی باید 70 درصد فرم امتیاز دهی به هیات علمی پژوهشی را نیز کسب نماید.

1-    کسب امتیاز پژوهشی لازم در مصاحبه اعضای شورای پژوهشی مرکز و پژوهشکده (بر اساس آیتم های پژوهشی فرم جذب اعضای هیات علمی)

2-    دارای حداقل 3 مقاله ایندکس شده (در پایگاه ISI به عنوان نویسنده اول یا مسئول و حداقل دو مقاله با کیفیتQ1 )

مقطع تحصیلی مجاز

رشته مورد نیاز

تعداد

شرایط مورد نیاز

دکترای PhD

مهندسی پزشکی (گرایش زیست مواد)

یک نفر

-         آشنائی با اصول، مبانی و نوآوری های حوزه اطلاعاتی عمومی و تخصصی شرکت ها و محصولات دانش بنیان پزشکی با عنایت به اهداف و ماموریت پژوهشکده

-         اشراف نسبی به مواد زیستی پرکاربرد در پزشکی و نیز توسعه و نوآوری در حیطه مذکور

-         توانائی نسبی در نیازسنجی، طراحی و تولید پروتزهای مصنوعی انسان

-         آشنائی با اصول و طراحی سامانه های نوین دارورسانی بر مبنای سلول ها و ماکرومولکول های زیستی

-          آشنائی با طراحی اتاق های تمیز، ساخت و تولید مواد و داروهای زیستی

متقاضیان می توانند مدارک خود را حداکثر تا تاریخ  20 بهمن ماه 1401 به آدرس ایمیل research_it@kums.ac.ir  ارسال نمایند.