فراخوان جذب هیات علمی پژوهشی در مرکز تحقیقات دارورسانی نانو (پژوهشکده فناوری های سلامت)

فراخوان

پژوهشکده فناوری های سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در راستای افزایش توان علمی مراکز تحقیقاتی زیرمجموعه خود در نظر دارد یک نفر هیات علمی پژوهشی را بر اساس شیوه نامه جذب تعهد خدمت اعضای هیات علمی پژوهشی دانشگاه و نیز دارا بودن شرایط لازم مندرج در بندها و جدول زیر جهت مرکز دارورسانی نانو جذب نماید. همچنین لازم به ذکر است فرد متقاضی باید 70 درصد فرم امتیاز دهی به هیات علمی پژوهشی را نیز کسب نماید.

1-    کسب امتیاز پژوهشی لازم در مصاحبه اعضای شورای پژوهشی مرکز و پژوهشکده (بر اساس آیتم های پژوهشی فرم جذب اعضای هیات علمی)

2-    دارای حداقل 3 مقاله ایندکس شده (در پایگاه ISI به عنوان نویسنده اول یا مسئول و حداقل دو مقاله با کیفیتQ1 )

مقطع تحصیلی مجاز

رشته های مورد نیاز

تعداد

شرایط مورد نیاز

دکترای تخصصی (PhD)

علوم زیست پزشکی

یک نفر

مسلط به روشهای مختلف سنتز و ارزیابی نانوذرات، و تکنیک های کشت سلول

متقاضیان می توانند مدارک خود را حداکثر تا تاریخ  31 تیرماه 1400 به آدرس ایمیل research_it@kums.ac.ir  ارسال نمایند. ذکر ( مربوط به فراخوان مرکز نانو) در موضوع ایمیل اجباری و ضروری می باشد.