فراخوان جذب هیات علمی پژوهشی در مرکز تحقیقات تکنولوژی پزشکی

مرکز تحقیقات تکنولوژی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در راستای افزایش توان مرکز در نظر دارد یک نفر هیات علمی پژوهشی براساس شیوه نامه جذب تعهد خدمت اعضای هیات علمی پژوهشی دانشگاه و نیز دارا بودن شرایط زیر جذب نماید.همچنین لازم به ذکر است فرد متقاضی باید هفتاد درصد فرم امتیاز دهی به هیات علمی پژوهشی را نیز کسب نماید.

1-    کسب امتیاز پژوهشی لازم در مصاحبه اعضای شورای پژوهشی مرکز(بر اساس آیتم های پژوهشی فرم جذب اعضای هیات علمی)
2-     دارای مدرک دکتری (PhD) در رشته های مهندسی پزشکی (بیوالکتریک)، مهندسی برق (الکترونیک و هوش مصنوعی) با حداکثر 3 سال فاصله زمانی از تاریخ فارغ التحصیلی.
3-    مسلط به حوزه شبکه های عصبی اسپایکی، رویکردهای یادگیری ماشین منطبق بر ساختار سیستم عصبی، کاربردهای هوش مصنوعی در شناخت مغز و سیستم های نورومورفیک.
4-    دارای حداقل 3 مقاله ایندکس شده( در پایگاه ISI به عنوان نویسنده اول یا مسئول و حداقل دو مقاله با کیفیت Q1 از سال 2016 به بعد به عنوان نویسنده اول یا مسئول)

علاقه مندان می توانند مدارک خود را حداکثر تا تاریخ 20 شهریور ماه 1398 به آدرس ایمیل research_it@kums.ac.ir ارسال نمایند.